Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κόνιτσα 

Στις 16/01/2022 ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το επί της μεθορίου στρατιωτικό φυλάκιο Μολυβδοσκεπάστου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Χρήστο Σιόρεντα και από άλλα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. 

Στον χώρο του ιστορικού φυλακίου υποδέχτηκε τον Υφυπουργό ο Δήμαρχος Νικόλαος Εξάρχου με τους Αντιδημάρχους Δημήτριο Χήρα και Νικόλαο Τσιαλιαμάνη. Μετά την ανταλλαγή δώρων, ο Δήμαρχος έθεσε πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας και ο Υφυπουργός δήλωσε ότι θα βοηθήσει στην επίλυσή τους. 

Μετά το πέρας της επίσκεψης στο φυλάκιο, ο Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της ακριτικής Κοινότητας Μολυβδοσκεπάστου. 

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στον Υφυπουργό κ. Νικόλαο Χαρδαλιά για την επίσκεψή του και το ενδιαφέρον του για την ακριτική μας περιοχή.         

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.