Ψηφιακή μετάβαση και στις τουριστικές πληροφορίες από την Ένωση ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων

Στην Ψηφιοποίηση των πληροφοριών του νομού Ιωαννίνων ως τουριστικού προορισμού προχώρησε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό USB memory stick.

Η Ένωση Ξενοδόχων, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για πιο σύγχρονες και οικολογικές λύσεις, σε σχέση με την παραδοσιακή εκτύπωση φυλλαδίων, ψηφιοποίησε τις σημαντικότερες τουριστικές πληροφορίες του νομού και τις μετέφερε σε ειδικά USB stick με το λογότυπό της. 

Αυτά, θα διατεθούν κατά την διάρκεια των επαγγελματικών τους συναντήσεων με tour operators, αεροπορικές εταιρείες και δημοσιογράφους, σε επαφές με υπουργεία, πρεσβείες και προξενεία καθώς και σε εκθέσεις και συνέδρια. 

Στο ίδιο πλαίσιο αυτό, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων έχει προχωρήσει σε μια σειρά από βήματα προς την ψηφιακή εποχή δημιουργώντας μια νέα, σύγχρονη ιστοσελίδα αλλά και αναπτύσσοντας και προωθώντας τις πρωτοβουλίες της από τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωση και αποστέλλοντας newsletters με πληροφοριακό υλικό σε ενδιαφερόμενα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τέλος, αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις ψηφιακές πλατφόρμες επικοινωνίας (Ζoom, Skype, Viper κ.αλ.) για τις εξ αποστάσεως επαγγελματικές του συναντήσεις.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.