Στον Πρ. του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης

Τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Πετανίτη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί  ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιορογιάννης, στα γραφεία του Συνεταιρισμού, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κώστα Ζέρβα. 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν τον Συνεταιρισμό και τον κλάδο της πτηνοτροφίας γενικότερα. Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα σχετικά με την διαχείριση των νεκρών πτηνών των πτηνοτροφείων της περιοχής, την αύξηση του κόστους της ενέργειας και των ζωοτροφών, το οδικό δίκτυο κ.α.,  ενώ ο κ. Τσιρογιάννης ενημέρωσε πως το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα αγροτικά ζητήματα της περιοχής.

Ο Δήμαρχος, εξέφρασε την συμπαράσταση στο Δ.Σ του Συνεταιρισμού, για την δρομολόγηση ζητημάτων που αφορούν τους πτηνοτρόφους.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τσιρογιάννης ανέφερε πως μέσω συνεργασίας μπορούν να δημιουργηθούν μόνο θετικά αποτελέσματα για την περιοχή μας με βασικό πυλώνα ανάπτυξης τον πρωτογενή μας τομέα και την στήριξη των κτηνο-πτηνοτρόφων. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα συνεχή έργα που υλοποιεί ο Δήμος για την ενίσχυση των κτηνο- πτηνοτροφικών επιχειρήσεων, με 80 χλμ ασφαλτοστρώσεων αγροτικής οδοποιίας που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας.  

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.