«24η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας»

Η Ρευματολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Εταιρεία Ρευματολόγικών Νοσημάτων ΒΔ Ελλάδας διοργανώνουν την ετήσια Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Ιανουαρίου 2022 στο Ξενοδοχείο «Du Lac» στα Ιωάννινα. Η επιστημονική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας Επιστημονικής Συνάντησης, θα συζητηθούν διεξοδικά από καταξιωμένους Ρευματολόγους θέματα σημαντικά που αφορούν στις σύγχρονες ερευνητικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις στον τομέα της Ρευματολογίας και στην κλινική εφαρμογή τους.

Η εναρκτήρια Τελετή της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17.40. Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθηγητής κ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων καθηγήτρια κα. Σταυρούλα Τσιάρα και η Πρόεδρος της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος .

H επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων εφαρμόζοντας ένα σύστημα μικτής/υβριδικής διοργάνωσης με φυσική παρουσία (μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες) με εκτεταμένη διαδικτυακή συμμετοχή (Online) δωρεάν μέσω του συνδέσμου: https://rheumatology-ioannina.gr

Η δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία είναι αυστηρά ελεγχόμενη και είναι εφικτή μόνο με προ-εγγραφή (Δωρεάν). Επισημαίνουμε ότι η προσέλευση στο συνεδριακό χώρο χωρίς προεγγραφή δεν επιτρέπεται. Το Επιστημονικό Πρόγραμμα της επιστημονικής εκδήλωσης, καθώς και όλες οι πληροφορίες για τη δυνατότητα εγγραφής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Ρευματολογικής Κλινικής, https://rheumatology-ioannina.gr.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.