Οι νέοι συζητάνε για το μέλλον της Ευρώπης

Εκδόθηκε το δεύτερο ενημερωτικό δελτίο του προγράμματος «ΜΕΛΛΟΝ της Ευρώπης: Οραματιστείτε ένα λαμπρό μέλλον για νέους, μετανάστες, ηλικιωμένους, παιδιά σε ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο», στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Ιωαννιτών. Η εκπροσώπηση γίνεται από νέους πρεσβευτές (ηλικίας 18-26 ετών) και το δελτίο έχει σκοπό να ενημερώσει για τα αποτελέσματα της πρώτης εκδήλωσης του έργου. 

    Η πρώτη συνάντηση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στην Πράγα, μεταξύ 13 και 15 Οκτωβρίου 2021, με επίκεντρο της εκδήλωσης το θέμα: «Λιγότερη ή περισσότερη Ευρώπη;»

    Κατά τη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και 5 νέοι της πόλης των Ιωαννίνων, οι νέοι πρεσβευτές παρουσίασαν τα αποτελέσματα των συζητήσεων και των εργαστηρίων που οργανώθηκαν σε τοπικό επίπεδο.

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία και το θέμα της εκδήλωσης θα είναι: «Οι ρίζες του ευρωσκεπτικισμού, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας στην Ευρώπη» με τη συμμετοχή επίσης νέων συμπολιτών μας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.