Η Λαϊκή Συσπείρωση για τον Σπύρο Ριζόπουλο: Συμπολιτευόμενος αντιπολιτευτικά….

Λαϊκή Συσπείρωση περιφέρειας Ηπείρου: Κατανοούμε την αγωνία του κ. Ριζόπουλου να κάνει αντιπολίτευση στο πλαίσιο της προεκλογικής τους καμπάνιας

Οφείλουμε να σημειώσουμε ωστόσο το γεγονός ότι η παράταξή του έχει ψηφίσει όλες τις αποφάσεις στην Οικονομική Επιτροπή,  σε όλες τις συνεδριάσεις *. Σε αυτές δηλαδή τις αποφάσεις που καταγγέλλει για διαπλοκή είναι και η δική του ψήφος. 

Με το δικό του «σκεπτικό», αυτοανακηρύσσεται ανεξάρτητος, την ίδια στιγμή που διαφημίζει την πρόσβαση στα κυβερνητικά στελέχη και τις συναντήσεις με υπουργούς και γενικούς γραμματείς για τους οποίους δεν βρήκε ποτέ ούτε μισή αντιπολιτευτική- ανεξάρτητη φυσικά- λέξη να πει. 

Είναι αστείο το «σκεπτικό» να κατηγορεί ανάμεσα στις παρατάξεις και την Λαϊκή Συσπείρωση για εκκωφαντική σιωπή εξαιτίας δημόσιων σχέσεων αυτός που στερείται οποιουδήποτε ουσιαστικού αντιπολιτευτικού λόγου στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η εκκωφαντική σιωπή τον συνοδεύει σε όλα τα επιχειρηματικά σχέδια για την περιοχή, μέχρι και σε αυτά που αφορούν  στην δημιουργία Φωτοβολταϊκών στο Καλπάκι εκεί που έγιναν οι μάχες του ’40.  

Η «αντιπολίτευσή» του με ατεκμηρίωτους συχνά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς δεν είναι τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης προσπάθειας διαφοροποίησης για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους.  

Όσο θα τον βαραίνει αυτή η “απολυτότητα” σε αυτά που ψηφίζει, και αυτά που κάνει, καλό θα ήταν να αποφεύγει εκφράσεις για “μπαρούφες” που ακούει  “από όλες τις περιφερειακές παρατάξεις”  γιατί πλέον και ένα μικρό παιδί μπορεί να του επιστρέψει τους χαρακτηρισμούς. 

8 Φλεβάρη 2022

*Σύνδεσμος με τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και τις ψήφους των «Οριζόντων Ηπείρου» 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.