Όλη η Άρτα σε πρώτο πλάνο

Μικρά βιντεάκια εσωτερικής παραγωγής του Δήμου Αρταίων, αφιερωμένα στην πόλη και τα χωριά μας.

Στο πλαίσιο ανάδειξης όλων των κοινοτήτων της Άρτας, των γνώριμων αλλά και των  άγνωστων τοπίων τους, ο Δήμος Αρταίων, έχει ήδη προχωρήσει σε παραγωγές μικρών ενημερωτικών βίντεο εσωτερικής παραγωγής. Αυτό σημαίνει, ότι από τους ανθρώπινους πόρους και εξοπλισμό του Δήμου, χωρίς εξωτερικές παραγωγές σε τρίτους, το διαδικτυακό κανάλι του Δήμου στο YouTube ΑRTAWebTV, γεμίζει από εικόνες όλων των περιοχών και των χωριών του Δήμου Αρταίων. Ήδη, στον φακό έχουν αναδειχθεί οι ομορφιές των τοπικών κοινοτήτων της Ρόκκας και των Κωστακιών, ενώ κάθε Παρασκευή ακολουθεί και άλλη περιοχή και βεβαίως οι γειτονιές της πόλης της Άρτας. Επιπλέον στο μέλλον θα υπάρξουν και ενημερωτικά βίντεο με θεματικό και όχι μόνο γεωγραφικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, οι αρχαιολογικοί θησαυροί της Άρτας, τα εκκλησιαστικά μνημεία, ο σύγχρονος πολιτισμός κλπ.

Σημειώνεται, πως τα βίντεο αυτά αποστέλλονται και μέσω του newsletter του Δήμου, ενώ κατά το καλοκαίρι θα προβάλλονται στις εκδηλώσεις του Δήμου αλλά και στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Ορφέας”. 

Όπως σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Λιόντος: «Η εξωστρέφεια και η ανάδειξη του τόπου μας περνά από πολλούς δρόμους. Κάθε ένας προσφέρει και κάτι διαφορετικό στο κοινό που απευθύνεται, ακριβώς γιατί τα κοινά πλέον είναι πολλά. Με τα μικρά μας βίντεο αναδεικνύουμε τον τόπο μας και αφήνουμε ένα μικρό ιστορικό αποτύπωμα στις γενιές που έρχονται».

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.