Ορίζοντες Ηπείρου: Η «υποβάθμιση» του ΠΑΣ Γιάννινα και το «α λα καρτ» αυτοδιοίκητο του Αυγενάκη

Οι Ορίζοντες Ηπείρου μετά την απόφαση για αφαίρεση 5 βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ενόψει της εκδίκασης της έφεσης που έχει καταθέσει η ΠΑΕ τονίζουμε τα ακόλουθα:

  • Θεωρούμε ότι η απόφαση είναι μεθοδευμένη γιατί ήταν στο χέρι της «αυτοδιοίκητης» ΕΠΟ να ισχύσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο κι όχι άμεσα, δίνοντας το χρόνο στην ΠΑΕ να προσφύγει μέχρι και το CAS για να δικαιωθεί, εντός ενός ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. 
  • Τώρα η προσφυγή στο CAS δεν έχει καμία σημασία καθότι το πρωτάθλημα λήγει σε μερικές εβδομάδες και χρόνος για προσφυγή δεν υπάρχει.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο λοιπόν υπάρχει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, όμοιο αυτού των πανεπιστημίων. Εφαρμόζεται κατά βούληση γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα στην οποία βασικός παράγοντας της ζωής είναι η πολιτική διαπλοκή.

Ως εκ τούτου πρέπει να αναζητήσουμε:

1.Ποιος ο ρόλος του Αυγενάκη,

2. Τι ακριβώς συζητάνε πίσω από κλειστές πόρτες ο Περιφερειάρχης με τον κ. Αυγενάκη ως ομογάλακτοι πολιτικά.

3. Αντί να κάνει ανέξοδες αναρτήσεις στο fb ας μας πει ο κ. Περιφερειάρχης τι κάνει στην πράξη ενόψει της έφεσης γιατί αν αυτή κερδηθεί θα είναι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει λέγοντας μας ότι όλα έγιναν κατόπιν ενεργειών του.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου προτείνουν λοιπόν την άμεση πολιτική παρέμβαση στη πιθανότητα αρνητικής απόφασης και για την έφεση. Η ποινή πρέπει να μετατεθεί για του χρόνου ώστε να μη χάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τη δυνατότητα εξόδου στην Ευρώπη!

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.