Ιωάννινα:  Συνεχίζεται η ευαισθητοποίηση των μαθητών για τα αδέσποτα

Με ένα ακόμα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης των μαθητών συνεχίζεται το Σάββατο 12 Μαρτίου στο νηπιαγωγείο «Μυστικό κλειδί» η προσπάθεια που καταβάλλει το Τμήμα Διαχείρισης των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ιωαννιτών σε θέματα φιλοζωίας και με την τήρηση των σχετικών κανόνων. Όπως σημειώνει ο αρμόδιος για τη διαχείριση του κυνοκομείου, Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Τσόλης οι μικροί μαθητές θα γνωρίσουν από κοντά και θα παίξουν με τα ζώα που θα μεταφέρουν από το κυνοκομείο υπάλληλοι του Δήμου και φιλόζωοι, ενώ θα πληροφορηθούν από την κτηνίατρο Χαρά Γκουντουβά την ιστορία του κάθε σκύλου (αν ήταν χτυπημένο, αν ήταν άρρωστο, πως βρέθηκε αδέσποτο, κ.λ.π). Στην εκδήλωση οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου  με πρωτοβουλία των δασκάλων και των κηδεμόνων τους θα πραγματοποιήσουν αγώνα δρόμου καταβάλλοντας ένα μικρό αντίτιμο και με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγοράσουν ρούχα, λουριά, λιχουδιές κ.λ.π. για τα σκυλιά, τα οποία μπορεί να υιοθετήσουν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις δώδεκα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του νηπιαγωγείου «Μυστικό κλειδί» (διεύθυνση: Πρώτη πάροδος Καραϊσκάκη) στο Κάτω Νεοχωρόπουλο.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.