Μ. Τζούφη: «Να εξεταστεί σοβαρά η ανάγκη οδικών έργων στο Πέραμα»Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Κοινότητας Περάματος Σταύρο Γεωργίτση και το μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος Κώστα Γούσια πραγματοποίησε η Μερόπη Τζούφη, με κύριο θέμα συζήτησης τη διάνοιξη εθνικού δρόμου από τον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων προς το Πέραμα και τη κατασκευή κυκλικού κόμβου.
Όπως τονίστηκε, το συγκεκριμένο έργο αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων προκειμένου να αναβαθμιστεί η περιοχή και να επιτευχθεί η ασφαλής διέλευση οχημάτων και πεζών, δεδομένου ότι χιλιάδες επισκέπτες επισκέπτονται το Σπήλαιο. Παράλληλα, η έγκριση λειτουργίας Υδατοδρομίου στην περιοχή ενισχύει την ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο και ασφαλές οδικό δίκτυο.
Η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως το αίτημα των τοπικών φορέων και των κατοίκων πρέπει να εξεταστεί σοβαρά, στην κατεύθυνση υλοποίησης του έργου. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στις δυνατότητες χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση οφείλει να αφουγκραστεί τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Μάλιστα, υπενθύμισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη δημιουργία ειδικής διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής, η οποία θα αναλάβει την εποπτεία, τον έλεγχο και τη συνεχή παρακολούθηση των χρηματοδοτούμενων έργων, τόσο από το ΤαμείοΑνάκαμψης όσο και από το ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.