«Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»:Διευρύνονται οι επαφές με την κοινωνία

«Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»:

Με τους κοινωνικούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας να έχουν χαλαρώσει, η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», ξεκίνησε τις δια ζώσης επαφές της με δημότες, φορείς και συλλόγους του δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας για όλα τα ζητήματα του τόπου μας.

Στην κατεύθυνση αυτή, πέρα από τις συναντήσεις κλιμακίων της που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλες τις δημοτικές ενότητες των Ιωαννίνων, ο επικεφαλής της παράταξης, Θωμάς Μπέγκας, θα βρίσκεται κάθε Τετάρτη 12μ. -2μ.μ. στα γραφεία της, (Ν. Ζέρβα 2, 4ος όροφος) ενώ επίσης κάθε Τετάρτη 7μ.μ.-9μ.μ. θα βρίσκονται εκεί μέλη της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα».

Η παράταξή μας, η μεγαλύτερη παράταξη του δήμου Ιωαννιτών, επιδιώκει τη διαρκή επαφή με την κοινωνία, συνδιαλέγεται μαζί της και διαμορφώνει τις προτάσεις και τις θέσεις της συνομιλώντας με τους πολίτες στη βάση της διαβούλευσης, των ανοιχτών διαδικασιών και της συμμετοχικότητας.

Με αυτές τις αρχές πορεύτηκε μέχρι σήμερα κι αυτές θα συνεχίσει να υπηρετεί.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.