Τις προτεινόμενες θέσεις χωροθέτησης νέου Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη της Άρτας, απέστειλε ο Δήμος Αρταίων και ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας.

Σε συνέχεια της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης  κ. Παναγιώτη Αλεξανδρή στο Δημαρχείο και σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Μιχάλη Νικολάου και τα Μέλη του ΔΣ, απέστειλαν όπως τους ζητήθηκε, τις προτεινόμενες θέσεις χωροθέτησης νέου Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη της Άρτας, με χαρακτηριστικά της κάθε θέσης (έκταση, ιδιοκτήτες κλπ) καθώς και συνημμένα έγγραφα όπως, τοπογραφικό διάγραμμα, τεχνικές εκθέσεις, έγγραφα ιδιοκτησίας κλπ, στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και στον Πρόεδρο Πρωτοδικών Άρτας.

Όπως είχε αναφέρει τόσο στον Γενικό Γραμματέα όσο και στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, ο Δήμαρχος Τσιρογιάννης, κύριο μέλημα και στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να επισπευστεί η διαδικασία εύρεσης της βέλτιστης θέσης, προκειμένου η πόλη μας να αποκτήσει άμεσα το δικό της Δικαστικό Μέγαρο, προς εξυπηρέτηση την Δικηγόρων, των πολιτών του Νομού Άρτας και την ευρύτερης περιοχής.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.