Ανακοίνωση της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ για τον χλοοτάπητα της λιμνοπούλας 

 

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της και τη θλίψη της, για δυο συμβάντα συμβάν που έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του τελικού του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μικρή μερίδα θεατών του αγώνα, πέταξε στον αγωνιστικό χώρο, κροτίδες και καπνογόνα με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά ο πλαστικός χλοοτάπητας, ενώ επίσης, κατά τη διάρκεια του αγώνα, μαθητής – ποδοσφαιριστής προκάλεσε ζημιά και στον έναν από τους δυο πάγκους του γηπέδου.

Σημειώνουμε επίσης πως οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονταν στον χώρο, στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών – μαθητών που παρακολούθησαν τον αγώνα συμπεριφέρθηκαν άψογα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας περιουσίας. Όμως παρά την προσπάθεια και τις ενέργειες των εκπαιδευτικών και των υπαλλήλων του ΠΕΑΚΙ, η μικρή μερίδα θεατών προκάλεσε ζημιά στον πλαστικό χλοοτάπητα, αμαυρώνοντας το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, ένα αθλητικό γεγονός – γιορτή για το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Η Επιτροπή Διοίκησης καταδικάζει τα συγκεκριμένα περιστατικά, όπως και όποια ενέργεια βανδαλισμού και φθοράς δημόσιας περιούσιας και κάνει γνωστό πως κινεί τις νομικές διαδικασίες, καταθέτοντας μήνυση κατ’ αγνώστων.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.