Θωμάς Μπεγκας: Τραγική η κατάσταση στην οδό Ανεξαρτησίας.Τεράστιες οι ευθύνες της δημοτικής αρχής

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, μαζί με αντιπροσωπεία της παράταξης επισκέφτηκαν και συνομίλησαν με τους καταστηματάρχες της οδού Ανεξαρτησίας η όποια μετά από μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση δόθηκε εσπευσμένα σε κυκλοφορία.

Με απόλυτη ευθύνη της δημοτικής αρχής η οικονομική δραστηριότητα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην οδό Ανεξαρτησίας και πέριξ αυτής παρέλυσε για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από τη συνάντηση που είχαμε μαζί τους έγινε φανερή η απόγνωση στην οποία βρίσκονται καθώς στερήθηκαν ένα πολύ μεγάλο μέρος των πελατών κι άρα των εσόδων τους σε μια περίοδο που πιέζονται ασφυκτικά εξαιτίας των γενικότερων οικονομικών συνθηκών.

Η δημοτική αρχή οφείλει να απαντήσει άμεσα σε τρία ερωτήματα:

1.       Θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τις τραγικές κακοτεχνίες στο μέχρι τώρα κατασκευασμένο έργο (οδόστρωμα – πεζοδρόμια);

2.       Πότε θα ολοκληρωθεί η παρέμβαση αρμοδιότητας του δήμου η οποία περιλαμβάνει εκτός από το οδόστρωμα, τον φωτισμό, τον αστικό εξοπλισμό και την ειδική σήμανση;

3.       Γνωρίζει η δημοτική αρχή κι αν ναι έχει σκοπό να ενημερώσει τους επαγγελματίες της οδού για την πορεία του έργου της αναμόρφωσης των όψεων των καταστημάτων, που είναι μια παρέμβαση αρμοδιότητας του Επιμελητηρίου με το οποίο οφείλει να συνεργάζεται;

Δυστυχώς, η σημερινή εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή της οδού Ανεξαρτησίας δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που σχεδιάσαμε μαζί με το Επιμελητήριο και τους επαγγελματίες και που είχε σκοπό την αναβάθμισή της μέσω του έργου του Open Mall.

Για μια ακόμα φορά αναδεικνύεται η ανικανότητα της δημοτικής αρχής να κάνει τα στοιχειώδη, ολοκληρώνοντας έργα που βρήκε ώριμα και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από τη δική μας δημοτική αρχή.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.