Νέο πρόγραμμα ψυχικής υγείας από το ΕΔΔΥΠΠΥ στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας συμμετέχει στο Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ με τη συνεργασία της ΑΜΚΕ Obrela. 

Οι επαγγελματίες υγείας του Δήμου, εκπαιδεύτηκαν διαδικτυακά από την κα Βάνα Παπακίτσιου, Ψυχολόγο – Εγκληματολόγο PhD, σε θέματα που αφορούν βίαιη συμπεριφορά (συντροφική βία, σεξουαλική κακοποίηση κτλ) καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με την εφηβεία, όπως για παράδειγμα η διαχείριση άγχους, οι διαπροσωπικές σχέσεις, η επίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των βιντεοπαιχνιδιών στα παιδιά και τους εφήβους κτλ.

Με κεντρικό μήνυμα «Έλα να μιλήσουμε … μην κρύβεις άλλο το πρόβλημά σου» ο Δήμος Ηγουμενίτσας στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την παρακίνηση των συμπολιτών μας να μιλήσουν για τυχόν βίαιες συμπεριφορές που πιθανόν να βιώνουν καθώς και στην υποστήριξη των εφήβων. Στόχος είναι να στηθεί ένα δίχτυ προστασίας και υποστήριξης τόσο για τα άτομα που φοβούνται να μοιραστούν το πρόβλημα τους όσο και για τους έφηβους, κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.