Ομιλία από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός και Διαχείριση Θυμού»στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ομιλία του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας, με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός και Διαχείριση Θυμού», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου, στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της Ε΄ τάξης.

Στόχος της ομιλίας ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών για μεθόδους ειρηνικής επίλυσης συγκρούσεων και συμπεριφορών που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση και στην εξάλειψη της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Επιπλέον, δόθηκε έμφαση στη σωστή έκφραση των συναισθημάτων με κοινωνικά αποδεκτούς τρόπους, καθώς και στους τρόπους διαχείρισης του θυμού.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από την κα Σταυρούλα Κωνσταντίνου, απόφοιτη του τμήματος Φ.Π.Ψ. με ειδίκευση ψυχολογίας και ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή των παιδιών στην κατασκευή «Το φανάρι του θυμού». 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.