Ανακοίνωση της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για καθαριότητα

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων από αθλούμενους και πολίτες που χρησιμοποιούν σχεδόν καθημερινά τους εξωτερικούς χώρους άθλησης στη Λιμνοπούλα, όπου παρατηρείται πλέον, όλο και πιο έντονα το φαινόμενο του εντοπισμού ακαθαρσιών σκύλων, σε διάφορα σημεία.

Με αφορμή τα παράπονα των αθλούμενων, αλλά και μετά την ενημέρωση και από τα συνεργεία καθαριότητας των χώρων, η Επιτροπή Διοίκησης, ζητά από όλους τους πολίτες που φέρνουν τα σκυλιά τους για βόλτα στους χώρους του πάρκου της Λιμνοπούλας (σε σημεία που επιτρέπεται η παρουσία ζώων συντροφιάς), να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των ζώων, όπως οφείλουν να πράττουν, τηρώντας βασικούς κανόνες υγιεινής και όσα αυτοί προβλέπουν.

Τέλος, η Επιτροπή Διοίκησης, με αφορμή και αυτά τα περιστατικά ζητά για μια ακόμη φορά από όσους χρησιμοποιούν τους χώρους άθλησης του ΠΕΑΚΙ, να συμβάλλουν με κάθε τρόπο, στην γενικότερη προσπάθεια προστασίας και καθαριότητας όλων των δημόσιων χώρων.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.