Ιωάννινα:  «Πάμε Ανακύκλωση», αύριο η επιβράβευση των μαθητών 

Ο Δήμος Ιωαννιτών στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και επιβράβευσης μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για την ανακύκλωση, Followgreen, υλοποίησε για 4η συνεχή χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα «Πάμε Ανακύκλωση», για το σχολικό έτος 2021-2022.

Τα σχολεία, για 4η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του Σχολικού Πρωταθλήματος συνέλεξαν πόντους από τη διαλογή στην πηγή για ανακύκλωση 4 ρευμάτων υλικών (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και μπαταρίες).

Με αφορμή τη λήξη του Πρωταθλήματος, την Τρίτη 31 Μάϊου 2022 στον Πολιτιστικό Χώρο Δημήτριος Χατζής (παλαιά σφαγεία), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης στις 11.00π.μ.

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, από τις 10:00 π.μ. θα λάβουν μέρος βιωματικές περιβαλλοντικές δράσεις με εκπαιδευτικό αλλά και διασκεδαστικό χαρακτήρα, για τους μικρούς μας φίλους.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με επαίνους συμμετοχής, ενώ τα πρώτα σχολεία θα λάβουν βραβεία και δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.