Ιωάννινα: Αφαιρούσε καταλύτες αυτοκινήτων 

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ατόμου,το οποίο όπως προέκυψε μετά από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, από τον περασμένο Φεβρουάριο,  οργανώθηκε με άγνωστο συνεργό του με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και ειδικά καταλυτών αυτοκινήτων. 

Για το σκοπό αυτό, προέβαιναν προηγουμένως στην κατόπτευση κυρίως συνεργείων της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων, στον εξωτερικό χώρο των οποίων εισέρχονταν σε μεταγενέστερο χρόνο και αφαιρούσαν καταλύτες και – κατά περίπτωση – εργαλεία. 

Κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου – Μαρτίου διακριβώθηκε ότι με αυτόν τον τρόπο διέπραξαν (4) κλοπές και μία απόπειρα, αφαιρώντας συνολικά (41) καταλύτες και διάφορα εργαλεία, η αξία των οποίων ξεπερνά τις -12.500- ευρώ. 

Σε βάρος του κατηγορούμενου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.